Op weg naar het Oranjeparkfestival: The Hottub Heroes

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: The Hottub Heroes.

The Hottub Heores
De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock! Met een knallende en energieke show wordt het publiek van het Oranjeparkfestival probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. Door naadloze overgangen kan je eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de HOTTUB HEROES.

Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen. De HOTTUB HEROES bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt.

Hottub Heroes sluiten het Oranjeparkfestival 2018 af op het Auto podium van 21:30 – 23:00 uur.

Reacties