Op weg naar het OPF: WC Experience

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de aanloop naar het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen gaan veroveren. Deze keer in de spotlight: WC Experience.

Het Oranjeparkfestival is feest. Daar verwacht je dan ook de grootste feestband die Brabant rijk is. WC Experience maakt sinds 1989 onvervalste Braborock”: nummers van internationaal allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst. Gedurende de kwart eeuw dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert, zijn er verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper”, “Maag ik hier rooke?!” en “Bakkes op een kaai” zijn daar mooie voorbeelden van.

De missie van de Braborockers is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Een feest waar je bij moet zijn geweest anders heb je zeker wat gemist. WC Experience is niet voor niets een graag geziene gast op festivals en dorpsfeesten. Inmiddels zijn er van het vijftal al 3 DVD’s en zo’n 16 albums verschenen. Uiteraard zijn de pareltjes van al deze cd’s te horen tijdens hun bezoek aan Dongen. Laat je verrassen door deze feestelijke muzikale wervelwind van rock, polka, inhakers en kletspraot!

Reacties

article
95289
De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180416/op-weg-naar-opf-wc-experience/
2018-04-16T10:15:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/04/16101449/wc.jpg
Nieuws, OPF