Meedoen aan een van de sportiefste evenementen in Dongen?

Foto:

De Survival Dongen is met zijn 22e editie niet meer uit  Dongen weg te denken. In combinatie met de Obstacle Run Brabant voor 14 plussers staat dit evenement garant voor een uitdagende, spannende en sportieve middag of avond.

Het parcours loopt door een van de mooiste natuurgebieden van Dongen, met diverse hindernissen voor groot en klein en zit vol verrassingen waaronder  modder, zand en water.

Op dinsdag avond 12 juni 2018 vindt de Obstacle Run Brabant weer plaats. Ben jij 14 jaar of ouder geef je dan snel op voor deze slopende run! Stuur een e-mail met je volledige naam en die van je complete team naar : [email protected]  Start vakken vanaf 18:00 uur, € 15 ,- p.p.

Op woensdag middag 13 juni mogen alle basisschool leerlingen van groep 6 / 7 en 8 ook weer meedoen aan de Survival Dongen! Loop, ren, zwem, of rol de run met je eigen team. Na de run mag je natuurlijk nog even afkoelen in zwembad ‘De Vennen’ . Dus zit je in Dongen op school en wil je meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in wat je van je leerkracht zult krijgen. De start vakken zijn vanaf 13:00 uur en de kosten zijn € 4,50 p.p. Zit je niet in Dongen op de basisschool, maar wel in groep 6 / 7 of 8, of ben je tussen de 9 en 13 jaar oud ? Stuur dan een e-mail naar : [email protected]

Heb je niet de mogelijkheid om deel te nemen aan een van deze sportieve evenementen? Kom dan gezellig onze sportieve deelnemers aanmoedigen langs de route bij de leukste en spannendste hindernissen.

De ingang is op beide evenementen te vinden naast zwembad ‘De Venne’ , Deken Batenburgstraat 2, 5104 CR te Dongen.

Kijk voor meer informatie op :
www.survivaldongen.com
www.facebook.nl/survivaldongen

Reacties