Boetes voor verkeersovertreders en wildplasser

Foto: Politieteam Langstraat

Donderdag 12 april  was een van de wijkagenten onderweg naar een afspraak in Dongen toen hij op de rit daarnaartoe 3 overtredingen achter elkaar constateerde.

Op de Hoge Ham sloeg een bestuurder linksaf terwijl de verplichte rijrichting rechtsaf betrof richting de Middellaan. De bestuurder, afkomstig uit Dongen, verklaarde haast te hebben en snel even naar de winkel te moeten. Deze bestuurder kan binnenkort een boete van 95 Euro verwachten. Op de Dr Willem Dreeslaan stond een man zijn natuurlijke behoefte te doen in de groenstrook. Meerdere voorbijgangers waren hier getuige van. Deze Dongenaar verklaarde het niet meer op te kunnen houden. Deze ‘wildplasser’ zal een boete van 140 Euro ontvangen.

Iets verderop op het Looiershof negeerde een bestuurder de aldaar aanwezige geslotenverklaring en reed het parkeerterrein op tegen de rijrichting in. Hierbij hinderde deze tevens een tegemoetkomende auto welke wel de verplichte rijrichting volgde. Ondanks de duidelijk aanwezige borden verklaarde de bestuurder deze niet gezien te hebben. Deze bestuurder, niet afkomstig uit Dongen, zal een boete van 140 Euro ontvangen.

Reacties

article
95265
Donderdag 12 april  was een van de wijkagenten onderweg naar een afspraak in Dongen toen
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180414/boetes-verkeersovertreders-en-wildplasser/
2018-04-14T09:45:27+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/04/14094515/bochtkk.jpg
Nieuws