Startbijeenkomst ‘Dementievriendelijk Dongen’ met Christel de Laat

Foto:

Er zijn steeds meer mensen met dementie, ook in Dongen. Zij zijn partner, vriend(in), sportmaat, lid van de vereniging of klant. Iedereen kan iets doen om ervoor te zorgen dat mensen met dementie en hun naasten volwaardige leden van onze samenleving zijn en blijven. Van gemeente tot bank, van buurman tot ondernemer, van politie tot vereniging.

In Dongen wordt gewerkt aan een dementievriendelijke gemeenschap. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken! Doet u ook mee? Kom dan naar de startbijeenkomst ‘Dementievriendelijk Dongen’. Deze avond wordt gehouden op 15 mei in het gemeentehuis vanaf 19.30 uur en zal geleid worden door comédienne Christel de Laat (bekend van Omroep Brabant).

Tijdens deze interactieve avond komen verschillende voorbeelden aan bod over hoe mensen met dementie betrokken blijven in de gemeenschap. U krijgt handvatten over hoe u daar als ondernemer, vereniging of inwoner aan bij kan dragen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het thema de-mentie en een steentje bij wil dragen aan het meer dementievriendelijk maken van de Dongense gemeenschap. Wij hopen in het bijzonder op het enthousiasme vanuit Dongense ondernemers en verenigingen.

Aanmelden
Wij hopen u op 15 mei te mogen ontvangen. U kunt zich aanmelden voor deze  bijeenkomst via [email protected] Doe dit s.v.p. vóór 8 mei 2018.

Reacties

article
95246
Er zijn steeds meer mensen met dementie, ook in Dongen. Zij zijn partner, vriend(in), sportmaat,
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180412/startbijeenkomst-dementievriendelijk-dongen-christel-laat/
2018-04-12T18:01:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/04/12180142/cdl.jpg
Nieuws