Op weg naar het OPF: De Buren van de Brandweer…lekker pik

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de aanloop naar het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen gaan veroveren. Deze keer in de spotlight: De buren van de Brandweer

Deze act is te zien en te horen in de Keurslager van Strien Festivaltent op het Wilhelminaplein tijdens  de Floris’Hand Oranjenacht op donderdagavond 26 april van 21.00 – 23:00 uur.

De Buren van de Brandweer
Om iets te laten ontbranden is er zuurstof, temperatuur en brandstof nodig. Bij deze pyromanen uit zich dit in confetti, energie & chaos. Sinds de zomer van 2014 deelde De Buren van de Brandweer het podium met onder anderen The Partysquad, Mental Theo, FeestDJRuud en LNY TNZ. De act bestaande uit 2 energieke DJ’s en host gekleed in rode pakken laten het publiek al snel vlamvatten wanneer de eclectische mix van urban, EDM en hardere stijlen snel en naadloos door de mengtafel wordt gepompt. BVDB staat garant voor een uur lang interactieve chaos, waarmee ze het afgelopen seizoen diverse clubs en festivals lieten ontvlammen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen