Gemeente Dongen wint GemeentePioniers Award 2018

Foto:

Gemeente Dongen heeft vandaag met 30% van de stemmen de Publieksprijs van GemeentePioniers 2.0 gewonnen! Dongen won de prijs voor de wijze waarop de gemeente WhatsApp inzet voor de communicatie over de grootschalige reconstructie van de Vaartweg.  De prijsuitreiking vond vandaag plaats tijdens het congres Back to the future van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

In de vorm van een competitie werd gezocht naar best-practices die kans maken op de GemeentePioniers award 2018. Deze  werd vandaag uitgereikt tijdens het VNG-Realisatie congres. Van de bijna 30 aanmeldingen waren 6 voorbeelden genomineerd, vijf gemeenten en één waterschap. De prijs werd uitgereikt aan het beste, meest innovatieve voorbeeld met social impact van het afgelopen jaar op het gebied van digitale dienstverlening bij de overheid.

Gemeente Dongen heeft zojuist met 30% van de stemmen de Publieksprijs van GemeentePioniers 2.0 gewonnen! Iedereen bedankt voor het stemmen!We wonnen de prijs voor de wijze waarop we in Dongen WhatsApp inzetten voor de communicatie over de grootschalige reconstructie van de Vaartweg. De prijsuitreiking vond zojuist plaats tijdens het congres Back to the future van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Geplaatst door Gemeente Dongen op woensdag 28 maart 2018

De gemeente Dongen heeft haar nominatie te danken aan het werken met Whatsapp verzendlijsten bij werkzaamheden in de Openbare ruimte. Bekijk in het filmpje hoe het werkt.

 

 

 

 

 

 

Reacties