Op weg naar het OPF: John Diva & The Rockets of Love

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de aanloop naar het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen gaan veroveren. Deze keer in de spotlight: John Diva & The Rockets of Love

Deze band trapt de Floris’Hand Oranjenacht op donderdagavond 26 april af op het Auto Podium Podium van 21.00 – 23:00 uur.

John Diva & The Rockets of Love
Sinds de hoogtijdagen van de ‘hair’ oftewel ‘glamrock’ bands uit de jaren ”80 is er niet een dergelijk authentieke, meer powervolle of meer ambitieuze hairmetalband geweest dan JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE. Diva is een geboren entertainer. Zijn bijzondere vocale talenten hebben zich jarenlang op de achtergrond kunnen ontwikkelen. Hij heeft gewerkt als coach, manager en songwriter voor de ware legenden van de classic Rock ‘n Roll als Bon Jovi, Aerosmith, KISS, VanHalen, Guns ‘n Roses en vele anderen.

JOHN DIVA is het brein achter nummers van de ware KISS, Bon Jovi, Europe en diverse andere grote namen. Niet voor niets speelt deze band al twee jaar op Europa’s grootste rock festival Wacken Open Air in Duitsland. Onlangs heeft de zanger een moedige stap voorwaarts gezet en is uit de schaduw van zijn alter ego gestapt om zich te manifesteren als voorvechter van zijn ware missie: Het voortbestaan van de echte Rock ‘n Roll! Net zo als hij zelf de bovengenoemde legenden heeft aangeleerd, neemt hij slechts genoegen met perfectie.

Momenteel zet hij de kroon op dit werk en heeft reeds menigmaal het dak eraf geblazen tijdens een performance met zijn ‘Rockets of Love’. Wat hebben JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE allemaal in petto? Wat dacht je van de grootste hits van de grootste Rock Bands ever? ‘Here I go Again’, ‘Rock you like a Hurricane’, ‘You give Love a Bad Name’, ‘Why can’t this be Love’, ‘Pour some Sugar on me’ of ‘Poison’….. het zijn allemaal hits waar Diva aan heeft meegeschreven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen