Rico Verhoeven op bezoek bij B.I.A.N.C.A. Store

Foto:

Bijzonder bezoek was er donderdagavond bij B.I.A.N.C.A. Store aan de Hoge Ham. Niemand minder dan Rico Verhoeven, de Glory wereldkampioen kickboksen kwam er aan klanten en relaties vertellen over zijn drive, zijn weg naar succes en zijn leven binnen – en buiten de topsport.

In een inspirerende lezing gaf Rico Verhoeven de aanwezige luisteraars op een eerlijke en heldere manier inzicht in zijn dromen en doelen en zijn ongekende drive om deze ook waar te maken.  Ook kregen de aanwezigen een kijkje in het huidige leven van de topsporter, dat niet alleen bestaat uit het sporten maar ook uit een commerciële kant met lezingen, presentaties en sponsoractiviteiten.

Tijdens de presentatie bij  B.I.A.N.C.A. Store was er ook bijzondere aandacht voor het Nederlandse ondergoedmerk PFM underwear. PFM staat voor Performance. Rico Verhoeven is het gezicht van de PFM underwear campagne voor 2018. B.I.A.N.C.A. Store heeft een agentschap voor dit merk

Natuurlijk was er na afloop van de presentatie volop ruimte voor handtekeningen en fotosessies met de sympathieke kickbokser.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen