Meerdere pogingen tot inbraak in centrum Dongen

Foto: CC0/Public Domain

De afgelopen dagen is er sprake geweest van meerdere pogingen tot inbraak  bij winkels en horecagelegenheden in het centrum van Dongen. Dat meldt ‘mogelijkmaker centrum’ Johan Meesters in  een mail naar ondernemers/ centrumpartners.

“Meestal is het gebleven bij een poging, maar helaas zijn de daders in een enkel geval ook daadwerkelijk binnengekomen. Politie doet onderzoek naar deze inbraak (pogingen). Maar we willen u ook vragen extra waakzaam te zijn. Zorg dat u uw ramen en deuren goed afsluit en wees extra oplettend. Ziet u verdachte situaties? Bel dan direct 112 en noteer het aantal verdachten en hun signalement.” aldus Meesters in de mail.  “Noteer ook merk, kleur en kentekens van eventuele voertuigen. U kunt ook foto’s en filmpjes maken met uw telefoon. Dit is voor politie waardevolle informatie. Zo hopen we gezamenlijk een eind te maken aan de inbraken en inbraakpogingen en uw werkomgeving veilig te houden.”

Heeft u nog vragen of informatie, neemt u dan gerust contact op met Laura Vos van team veiligheid. Zij is bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente Dongen 14 0162 of via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen