Optiek Stassar Dongen biedt hoge kwaliteit oogzorg

Foto:

Advertorial  Wat kunt u verwachten als u vrijblijvend bij Optiek Stassar in Dongen binnenloopt?

Gediplomeerde specialisten kijken naar de gezondheid van uw oog
Komt u voor een nieuwe bril of contactlenzen, of heeft u oogklachten? Bij Optiek Stassar staat de gezondheid van het oog voorop. Onze erkend opgeleide opticiens, optometristen en contactlensspecialisten meten gratis of uw huidige bril of lenzen nog op de juiste sterkte zijn. Indien gewenst kan de optometrist een uitgebreid oogonderzoek uitvoeren, de Stassar Oog Scan. Deze scan kost nu tijdelijk 46 euro i.p.v. 69 euro. Er worden meerdere apparaten voor dit onderzoek gebruikt, maar de belangrijkste is de allernieuwste innovatieve OCT scanner. Deze scanner is te vergelijken met een MRI scan, maar dan specifiek voor het oog. Binnen enkele minuten kunnen zeer gedetailleerde 3D beelden gemaakt worden van de binnenkant van het oog. Met deze beelden kunnen afwijkingen snel en zeer nauwkeurig opgespoord worden.
De Stassar Oog Scan duurt in totaal circa 20 minuten en is pijnloos en zonder risico voor uw oog. Indien wij na een oogonderzoek constateren dat er redenen zijn voor nader onderzoek door een medisch specialist kunnen wij u doorverwijzen. Optiek Stassar werkt nauw samen met huisartsen en de oogartsen uit het ETZ Ziekenhuis in Tilburg en het Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout. Een snelle behandeling in een vroegtijdig stadium kan onherstelbare schade zoals slechtziendheid of blindheid voorkomen.

2. Er wordt met u gekeken wat de beste oplossing is voor u
Ieder heeft zijn eigen smaak en budget. Optiek Stassar heeft een zeer uitgebreide collectie monturen voor zowel volwassenen als kinderen. Ook heeft Optiek Stassar een grote collectie glazen van goedkope (budget) tot de optisch meest zuivere, dun geslepen glazen. Voor kinderen is er altijd de kinderbrillenactie met gratis kinderglazen bij aanschaf van een kinderbril. Zoekt u een goedkope leesbril, een leuke kinderbril of een hoogwaardige multifocale bril? Bij Optiek Stassar heeft u alle keuze. En als u in de winkel nog geen keuze kunt maken, kunt u een aantal brillen mee naar huis nemen om daar rustig uw keuze te maken.  Draagt u liever contactlenzen dan heeft Optiek Stassar verschillende soorten lenzen bestaande uit daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen en multifocale lenzen.

3. Optiek Stassar kan uw zorgvergoeding rechtstreeks declareren
Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering komt u in aanmerking voor een gratis bril of lenzen of u krijgt een sterk gereduceerd tarief. Optiek Stassar kan direct voor u opzoeken wat uw zorgverzekering vergoedt. Wij kunnen uw vergoeding rechtstreeks met uw verzekering regelen zodat we uw vergoeding direct in mindering kunnen brengen op uw nota. U hoeft dus niets voor te schieten en u heeft verder geen administratieve rompslomp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen