Ernst & Bobbie bezochten Dongense basisscholen voor Jumbo actie

Foto:

OBS De Biezenkring en KBS Achterberg ontvingen afgelopen donderdag wel heel bijzonder bezoek. Niemand minder dan Ernst en Bobbie kwamen persoonlijk langs. Ze kwamen de kinderen persoonlijk op de hoogte brengen van de nieuwe Jumbo actie waarbij gespaard kan worden voor kaartjes voor een optreden van het razend populaire duo in Theater De Bussel in Oosterhout op woensdag 25 april.

Ernst en Bobbie maakten hun opwachting in een indrukwekkende, megagrote¬† limousine en kwamen bij beide scholen even naar binnen om een liedje te zingen en de actie onder de aandacht te brengen: “we hebben goed en slecht nieuws” aldus Ernst. “Het goede nieuw is dat we binnenkort komen optreden in de buurt…het slechte nieuws is dat je geen kaarten kunt kopen voor deze show.” Gelukkig namen de artiesten de tijd om uit te leggen dat er dus wel gespaard kan worden voor kaarten.

Ernst en Bobbie bij OBS De Biezenkring

Vanaf deze week kunnen klanten bij Jumbo Dongen namelijk sparen voor gratis tickets voor dit optreden. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel, zowel in de winkel als online bestellingen. 14 zegels is een volle spaarkaart die je in kunt wisselen tegen een voucher. Met deze voucher kun je online je stoel reserveren! De actie loopt tot en met 17 april.

Bij beide scholen mochten ook enkele kinderen mee in de limousine om een stukje te rijden en vragen te stelen aan Ernst en Bobbie “De kinderen hebben zichtbaar genoten, en wij stiekem ook” zegt een tevreden Susanne Krijnen, bedrijfsleider bij Jumbo Dongen. “De komende weken staan in onze winkel dus in het teken van Ernst, Bobbie en de Rest. Er is ook merchandise te koop van deze populaire artiesten. Graag tot ziens bij Jumbo Dongen!”

Reacties

article
94298
OBS De Biezenkring en KBS Achterberg ontvingen afgelopen donderdag wel heel bijzonder bezoek. Niemand minder
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180312/ernst-bobbie-bezochten-dongense-basisscholen-jumbo-actie/
2018-03-12T20:04:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/03/12194911/ebr1.jpg
Nieuws, Zakelijk