Rabobank-actie tijdens Tilburg Ten Miles voor Quiet Community

Foto: Raldo Neven

Rabobank Tilburg en omstreken heeft zich voor het achtste jaar als sponsor verbonden aan Tilburg Ten Miles. De belangrijkste reden hiervoor is het belang dat de bank hecht aan de betrokkenheid bij activiteiten in de eigen omgeving.

Klanten van de Rabobank komen in aanmerking voor de speciale Rabobank TTM actie. Rabolopers betalen een bijdrage van €2,50,- en ontvangen daarvoor het dry-fit Raboloopshirt en twee consumptiemunten te besteden in het RaboHouse op 2 september. Rabolopers kunnen daarnaast voorafgaand aan de TTM gebruik maken van de omkleedfaciliteiten in het RaboHouse. Inschrijven kan via www.tilburgtenmiles.nl. Na betaling van de inschrijving verschijnt er een link naar de aanmeldpagina voor Rabolopers.

Lopen voor het goede doel
Rabobank Tilburg en omstreken vindt het belangrijk een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom schenken zij de bijdrage van alle Rabolopers aan Quiet Community. Rabobank verdubbelt dit bedrag. Quiet Community is een marktplaats zonder geld met als doel de armoede in Tilburg te verzachten. Met hulp van het Tilburgse bedrijfsleven en particulieren kunnen mensen die in armoede leven gratis gebruikmaken van diensten, producten en verwennerijen. Quiet Community komt voort uit de Quiet 500 – de tegenhanger van de Quote 500 – en bestaat uit ruim 3.000 Tilburgers.

Rabobank hoopt net als voorgaande jaren op wederom een sportief en mooi evenement voor al haar klanten. Meer info: rabobank.nl/tilburg.

Reacties

article
94241
Rabobank Tilburg en omstreken heeft zich voor het achtste jaar als sponsor verbonden aan Tilburg
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180309/rabobank-actie-tijdens-tilburg-miles-quiet-community/
2018-03-09T08:57:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/03/09085723/ttm.jpg
Nieuws, Sport, Zakelijk