Vanaf 1 mei: De STAPPERIJ…nieuw en toch vertrouwd

Foto:

Op 1 mei aanstaande opent een nieuwe horecagelegenheid haar deuren in Dongen: de Stapperij. Een nieuw concept op een vertouwde plek. Het pand stond tot nu toe immers bekend onder de naam Aurora. dongen.nieuws.nl sprak met eigenaar Jeroen Penning.

“Deze geweldige kans pakken we graag met beide handen aan” begint Jeroen . “Bijna veertig jaar zijn Geert en Ans Michielse het gezicht geweest van Aurora. Zij vonden het tijd worden om wat rustiger aan te gaan doen en wij zijn klaar voor een volgende uitdaging na de acht jaar die we inmiddels al actief zijn in Bezorgrestaurant Dilara aan de St. Josephstraat.”

Die uitdaging ziet Jeroen, die het bedrijf samen met Teun en Cobie Penning gaat runnen, helemaal zitten. “Natuurlijk bouwen we voort op de vele goeie zaken die Geert en Ans in al die jaren hebben opgebouwd. Voor de zaken waarvoor je altijd bij Aurora terecht kon, is dat bij ons straks hetzelfde. Een bruiloft, een familiefeest, een koffietafel…,noem maar op. En ook met Carnaval zullen we gewoon open zijn . we gaan samen met de verenigingen er voor zorgen dat we net zon leuke carnaval gaan organiseren als al die jaren bij Aurora.

We gaan wel wat andere accenten leggen waaronder de afhaal en bezorgservice en de mensen kunnen straks weer langs komen om een gezellig drankje te doen in ons café en daarom vonden we een nieuwe naam ook wel passend. Dat is ‘ De Stapperij’ geworden.” aldus Jeroen.

De mensen kunnen tot 1 mei nog terecht bij de huidige locatie van Eetcafé Dilara aan de Sint Josephstraat 52 in dongen

Reacties

article
94077
Op 1 mei aanstaande opent een nieuwe horecagelegenheid haar deuren in Dongen: de Stapperij. Een
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180301/vanaf-1-mei-stapperijnieuw-en-toch-vertrouwd/
2018-03-01T14:35:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/03/01143508/stapperij.jpg
Nieuws, Zakelijk