Nieuw evenement: Rally Donge Vallei

Foto:

Dongen is weer een nieuw evenement rijker. De Lionsclub Donge Vallei organiseert op zondag 10 juni 2018 de Rally Donge Vallei. Dongen.nieuws.nl sprak met Mylène Koeken, één van de leden van de organiserende commissie.

De Rally
“De Rally Donge Vallei is een eendaagse tour-/puzzelrit die gereden wordt door het Brabantse Landschap” aldus Mylène. “ De deelnemers zullen deze dag van begin tot eind op en top verzorgd en verwend worden. Een prachtige rit, perfecte catering, spannende tussenstops en een daverende, gastronomische afronding in een sfeervolle ambiance. Er is plaats voor 30 equipes in deze eerste editie van de Rally en alle type auto’s mogen meerijden.”

Mylène neemt ons in het kort mee langs de route: “deze start bij Landgoed Bergvliet en bevat onder meer een overheerlijke lunch in de showroom van onze hoofdsponsor Porsche Centrum Eindhoven. Het laatste stuk van de rally brengt de deelnemers naar de finish bij De Oude Kerk in Dongen! De scores worden daar bekeken en beoordeeld terwijl de deelnemers genieten van een bubbel, overheerlijke fromage en charcuterie. Aan het begin van de avond wordt de dag afgesloten met een voortreffelijk culinair diner, inclusief drankjes. En natuurlijk wordt dan ook de uitslag bekend gemaakt. Wie zal de felbegeerde wisseltrofee mee naar huis mogen nemen?”

Het goede doel
De rally is gekoppeld aan een goed doel. Mylène legt uit: “De opbrengst van deze Rally gaat geheel naar stichting ‘Met je Hart Dongen’. Een stichting die zich voor 100% bekommert om het lot van talloze eenzame ouderen in Dongen. Er komen steeds meer alleenstaande ouderen door het sterk gewijzigde opnamebeleid in wooncentra voor ouderen. Door deze ouderen met regelmaat te bezoeken en uit te nodigen voor deelname aan talloze activiteiten stijgt hun kwaliteit van leven enorm! Maar daar is inzet en……..geld voor nodig!”

“Het goede doel is primair en daarom mag elk type auto deelnemen” vervolgt Mylène Koeken. “Dat kan een oldtimer zijn, een youngtimer, een ander soort speciale auto of gewoon je dagelijkse auto. Bij ons is alles mogelijk.”

“Het doel van de organisatie is om zoveel mogelijk geld voor deze Stichting te generen en daarom wordt van de deelnemers een startgeld van € 350,- per equipe gevraagd en verzoeken wij sponsors alle kosten voor dit fantastische evenement en goede doel op te brengen. Hetzij door bepaalde onderdelen, zoals de maaltijd of de drankjes of de rally-schildjes, te financieren, dan wel  door maatwerk. Een aantal bedrijven heeft zich al aan onze organisatie gecommitteerd” besluit een trotse Mylène.

Meer info: www.rallydongevallei.nl. of https://www.facebook.com/rallydongevallei/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen