Voorbereiding Moers Pinksterweekend in volle gang

Foto:

Sinds jaar en dag staat het Moers Pinksterweekend bekend als hét familie-uitje tijdens de pinksterdagen. Ook dit jaar staat het evenemententerrein bol van optredens, attracties, acts én vertegenwoordigers van alle lokale verenigingen. Zaterdag 19 en zondag 20 mei barst het feest los.

In de aanloop naar het evenement, zullen de verschillende namen van de artiesten bekendgemaakt worden. Met nog twee maanden te gaan, is de start van de kaartverkoop de eerste datum om in je agenda te noteren. Vrijdagavond 2 maart start de voorverkoop om 19:00. Één avondje los gaan, kost je €15,50. Een combiticket kost je slechts €26,-! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van het Moers Pinksterweekend.

Ook dit jaar is er weer veel aandacht besteed aan de zondagmiddag. De entree is gratis! Naast een uitgebreider terras met bediening, is er ook dit jaar weer enorm veel vermaak voor jong én oud. Springkussens, voetbalspellen, fifa-toernooien, attracties en shows. Je kúnt er als kind niet stilzitten. Ondertussen verzorgt een liveband op het buitenpodium vertier voor hun ouders en begeleiders. Een onbezorgde middag voor het hele gezin!

Op zoek naar een weekend vol feest? Kom dan naar het Moers Pinksterweekend! Kijk voor alle informatie, activiteiten, inschrijven en kaartverkoop op www.moerspinksterweekend.nl.

Reacties

article
93995
Sinds jaar en dag staat het Moers Pinksterweekend bekend als hét familie-uitje tijdens de pinksterdagen.
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180227/voorbereiding-moers-pinksterweekend-volle-gang/
2018-02-27T08:56:38+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/02/27085626/mpw.jpg
Nieuws