Dongenaar Robinson van 2018?

Foto:

De komende week is voor Jelle Koster cruciaal. Hij jaagt zijn droom na en heeft zich opgegeven voor het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Een programma waarin een groep deelnemers proberen te overleven op een onbewoond eiland.

Die groep bestaat uit zowel bekende als onbekende Nederlanders. Daar kan Jelle Koster er één van zijn. En daar gaat hij alles aan doen: ‘Ik wil meedoen. Ik kan het. Ik moet het ooit in mijn leven gedaan hebben’ aldus Jelle. Wat hij moet doen: opdrachten én heel veel stemmen verzamelen.

Afgelopen maandag gaf Jelle Koster zich op voor Expeditie Robinson 2018, door zich aan te melden op de website. Gelijk was daar de eerste uitdaging: ‘Hang on to a dream’. De opdracht: een filmpje maken waarin hij vertelt waarom hij de ultieme Robinson kandidaat is, maar wel hangend. Hij had gelijk een idee en nam het filmpje op in een koelcel. Voor hem een logische plek, omdat hij daar als slager werkt en mede-eigenaar is van Vol Smaakcatering in Breda. Een kok die graag met overheerlijke vlezen werkt. Dus waarom dan niet het filmpje opnemen in de koelcel?

Stemmen
Naast het maken van het filmpje staat Jelle voor de grootste uitdaging. Zoveel mogelijks stemmen verzamelen in één week. Zou het niet fantastisch zijn als een Dongenaar mee doet aan Expeditie Robinson? Wil jij meehelpen om de droom van Jelle uit te laten komen? Stem dan via https://www.expeditierobinson.nl/profiel/218 op Jelle! Stemmen kan tot 26 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen