Nieuwe cursussen bij Het KunstPodium vanaf 21 februari

Foto:

Hoewel in Dongen de carnavalskoorts helaas weer achter de rug is, zijn er nog volop andere leuke dingen te beleven voor muziek- en zangliefhebbers. Vanaf 21 februari starten er weer een paar leuke cursussen: Zing in Zang (8-12 jaar), Keyboard 55+ en Muziek de Basis (groep 5 + 6).

Zin in Zang
Op 21 februari start voor jonge zangliefhebbers ‘Zin in Zang’. Wil jij je stem trainen en goed leren zingen, in een klein groepje (3 tot 6 leerlingen)? Dan is ‘Zin in Zang’ (10 lessen) echt iets voor jou. Tijdens de lessen werken de kinderen samen aan popliedjes en ook samenzang & improvisatie komen aan bod. Tijdstip: vanaf woensdag 21 februari van 17.00-18.00 uur bij Het KunstPodium. Kosten: € 99,=

Muziek de Basis
Muziek de Basis is de ideale cursus voor kinderen die volgend schooljaar een muziekinstrument willen leren spelen, maar nog niet weten welke. In deze cursus leer je in 15 lessen op een leuke manier alles wat je moet weten over noten en muziek. Aan het einde van de cursus weten de meeste kinderen welk instrument ze het leukst vinden, waarna ze kunnen doorstromen naar instrumentale muzieklessen. Tijdstip: vanaf zaterdag 24 februari van 11.00 uur tot 11.45 uur. Cursusprijs: € 109,-

Keyboard 55+
Wegens grote belangstelling start er op 28 februari weer een beginnerscursus keyboard voor 55-plussers. Heb je altijd al een instrument willen spelen en begin je helemaal bij ‘af’, dan is het keyboard daar een heel geschikt instrument voor. En wat is er gezelliger dan dat in groepsverband te doen? Spelenderwijs leer je het keyboard kennen en binnen niet al te lange tijd zal je die mooie liedjes van vroeger zelf kunnen spelen.
De cursus start op woensdagochtend 28 februari bij Het KunstPodium in Dongen en bestaat uit 10 lessen. De lessen duren een uur en beginnen om 09.30 uur. De kosten voor deze cursus bedragen € 129,- .

Aanmelden
Meer info is te vinden op www.hetkunstpodium.nl. Je kunt je aanmelden via de website of via [email protected], o.v.v. leeftijd en telefoonnummer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen