Nieuw: de meest complete bedrijvengids nu op dongen.nieuws.nl

Foto:

Ondernemers opgelet! Vanaf deze maand biedt dongen.nieuws.nl de meest complete bedrijvengids voor de gemeente Dongen. Alle, bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijven uit de gemeente Dongen (incl. ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart)  bedrijven zijn hierin standaard opgenomen. Ondernemers kunnen hun vermelding opplussen om zodoende nog wat extra op te vallen.

De Gids van Dongen is 24 uur per dag te raadplegen op dongen.nieuws.nl en is overzichtelijk ingedeeld in categorieën. Een standaard vermelding, bestaande uit bedrijfsnaam, adres en woonplaats is voor ieder bedrijf kosteloos. Wilt u er als ondernemer ook graag een telefoonnummer en een link naar uw website bij vermeld zien, dan kan dat voor een bescheiden bedrag van € 59,00 excl. BTW per jaar. Daarbij kan eventueel ook nog een bedrijfslogo geplaatst worden. In dat geval worden de kosten € 89,00 excl. BTW per jaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een extra opvallende vermelding in deze bedrijvengids, andere uitingen op de website dongen.nieuws.nl of exposure in de glossy 100% DONGEN, neem dan gerust contact op met Bart van Kerkhof op 06-36323131 of via mail: [email protected].

De Gids van Dongen is met de grootste zorg samengesteld met behulp van bestanden van de Kamer van Koophandel. Mocht u desondanks constateren dat uw bedrijf niet of foutief in de Gids van Dongen vermeld staat, dan verzoeken wij u dit door te geven via bovenstaande contactgegevens.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen