Leden v.v. Olympia’60 stemmen in met verzelfstandiging

Foto:

In een goed gevulde kantine hebben de leden van v.v. Olympia’60 donderdag 1 februari in een extra Algemene Ledenvergadering ingestemd met verzelfstandiging.

Voorzitter Jeroen de Roos gaf namens het bestuur allereerst een uiteenzetting van het doorlopen traject met de gemeente en wat de verzelfstandiging voor gevolgen heeft voor onze vereniging. Bij verzelfstandiging worden alle opstallen (kleedkamers, rasters, lichtmasten etc.) eigendom van de vereniging. Hierbij komt dan ook het onderhoud voor rekening van v.v. Olympia’60. Daarvoor in de plaats krijgt de vereniging van de gemeente een bedrag om de kleedkamers te renoveren of om een nieuw gebouw neer te zetten. Verder wordt de huur voor het complex gehalveerd.

De leden stemden met een grote meerderheid in met het plan om te verzelfstandigen én daarmee een nieuw kleedkamercomplex te bouwen. Na een korte pauze zette Jeroen uiteen wat de vervolgstappen worden. Zo moet de commissie Verzelfstandiging een bouwcommissie samen gaan stellen, een schetsontwerp moet gemaakt worden, er moet een financiële begroting gemaakt worden.

Allereerst is nu de gemeenteraad aan zet: het college heeft al ingestemd en nu moet de gemeenteraad zich op 8 maart 2018 in een besluitvormende raadsvergadering uitspreken over de voorgestelde verzelfstandiging. Zoals beloofd in de ALV worden de leden geïnformeerd als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Reacties

article
92881
In een goed gevulde kantine hebben de leden van v.v. Olympia’60 donderdag 1 februari in
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180204/leden-v-v-olympia60-stemmen-verzelfstandiging/
2018-02-04T11:51:04+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/02/04115059/olympia18.jpg
Nieuws, Sport