Mevrouw Zijlmans-Broekstra wint € 500 via 5-sterrenspecialist Expert Dongen

Foto:

De landelijke promotieactie, welke georganiseerd is door het keurmerk 5-sterrenspecialst is afgelopen. De winnaars van de € 500,- retour actie zijn inmiddels bekend gemaakt. Besteedde je in de maanden november en december 2017 voor meer dan €500,- bij een 5-sterrenspecialist en registreerde je op www.5sterrenspecialist.nl je aankoop, dan speelde je mee en maakte je kans om € 500,- retour te krijgen of een Grohe Sense te winnen.

Extra prijs in Dongen
De actie was vanaf dag 1 een enorm succes, gezien het grote aantal deelnemers. Aangezien het hoofdkantoor van 5-sterrenspecialist in Dongen is gevestigd en er nogal wat Dongense ondernemers het kwaliteitskeurmerk voeren, werd al snel besloten om een extra prijs beschikbaar te stellen in onze eigen gemeente. Gedurende twee maanden stroomden de registraties van de in Dongen aangesloten ondernemingen binnen. Deze week werd de winnaar bekend gemaakt: Mevrouw Zijlmans-Broekstra is de gelukkige die deze extra prijs mocht ontvangen. Zij heeft haar aankoop gedaan bij Expert Dongen. Op de foto is te zien hoe eigenaar Leon Oomen de symbolische cheque aan mevrouw Zijlmans-Broekstra uitreikt.

Namens alle Dongense keurmerkhouders bedanken we de deelnemers en willen we de winnaar van harte feliciteren met de mooie prijs. Wil je weten wie er nog meer gewonnen hebben? Kijk dan op: https://www.5sterrenspecialist.nl/nieuws/winnaars-500-euro-retour-actie.html

Over 5-sterrenspecialist
“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”.
Dat is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Wilt u zeker weten dat u fijn wordt geholpen? Informeer dan bij een erkend 5-sterrenspecialst. Via deze link kunt u alle 5-sterrenspecialisten vinden: https://www.5sterrenspecialist.nl/bedrijven/

Wegens succes herhaald
De €500,- euro retour actie was een groot succes. Daarom wordt de actie dit jaar twee keer herhaald. Via de site www.5sterrenspecialist.nl houden we u op de hoogte!

Reacties

article
92839
De landelijke promotieactie, welke georganiseerd is door het keurmerk 5-sterrenspecialst is afgelopen. De winnaars van
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180202/mevrouw-zijlmans-broekstra-wint-e-500-5-sterrenspecialist-expert-dongen/
2018-02-02T17:40:27+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/02/02174023/expert181.jpg
Nieuws, Zakelijk