Gratis kaarten Ouderenmiddag Carnaval vanaf 5/2 beschikbaar

Foto:

Ook dit jaar is er weer een Ouderenmiddag tijdens de carnaval. Op dinsdagmiddag 13 februari wordt dit evenement gehouden in ’t Schouw aan de Rembrandtstraat (West 2).

De nieuwe Cammeleur is nog niet klaar dus voor de laatste keer wordt de ouderenmiddag in ’t Schouw gehouden.

Gratis kaarten.
Locatie ’t Schouw brengt wel wat aanpassingen met zich mee. Eén daarvan is dat de omvang van de zaal iets kleiner is dan we in de ‘oude Cammeleur’ gewend waren. Om teleurstelling aan de deur te voorkomen geven we ook dit jaar gratis toegangskaarten weg. Met deze kaarten heeft u gegarandeerd een zitplaats. Verder is het devies vol is vol. Vanwege de veiligheid zitten we vast aan een gelimiteerd aantal mensen in het pand. We zullen dit jaar alleen kaarten uitgeven voor de grote zaal waardoor het aantal kaarten nog minder is dan vorig jaar. Reserveren is niet mogelijk en maximaal 2 kaarten per persoon.

De (gratis) kaarten zijn vanaf maandag 5 februari verkrijgbaar bij drukkerij Leijten aan de Hoge Ham, Jouwfeestwinkel.nl aan de Hoge Ham en Drogist DA Ingrid aan het Looiersplein.

Maar nu genoeg over toegang en kaarten, we gaan gewoon lekker net als vanouds een gezellig feest bouwen op dinsdag 13 februari in ’t Schouw! Zoals ieder jaar zal het ook dit jaar weer een rijk gevulde middag zijn. Een keur van artiesten uit het Peeënrijk zal tussen 13.00 uur en ca. 17.30 uur een vermakelijk programma wegzetten. Inmiddels zijn de artiesten al vastgelegd en kunnen wij u verklappen dat we in ieder geval een optreden van de Vereniging der Veteranen tegemoet kunnen zien. Zoals ieder jaar staat deze vereniging garant voor een verrassende act.

Verder kunnen we al wel zeggen dat u zowel muzikaal als op het gebied van cabaret niets tekort zult komen. Heeft u zin hebt in een gezellige ouderwetse carnavalsmiddag, is uw agenda nog leeg op dinsdagmiddag 13 februari en bent u 65 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom tijdens de ouderenmiddag. De toegang is gratis (met kaart) en onze vrijwilligers zullen u zeker in de watten leggen. De zaal van ‘t Schouw gaat open om 12.30 uur.

De ouderenmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Donckhuys.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen