Gentlemen of Dongen: Daar moet je bij zijn!

Foto:

Na maanden vergaderen en weken voorbereiding zijn de Gentlemen bijna klaar voor de editie van 2018! Het team is razend enthousiast en glundert als ze de plannen voor dit jaar doornemen. Jesse Verbunt: “Het is de bedoeling dat we elk jaar ons, inmiddels vertrouwde, concept net een level hoger brengen. Dit jaar leggen we nog meer focus op onze techniek en onze artiesten!”

En die artiesten mogen er zijn. Velen hebben de line up al op de pizza dozen van Domino’s voorbij zien komen, maar nog een keer voor onze lezers alle namen op n rij: De Lievelings DJ’s van je Zusje, De Buren van de Brandweer, Feest DJ Remco, Martropez DJ Royor, Art-lectic, Jim Craane, Dubbel Feest en LOSTINBASS! Aan tafel gaat een lach rond, Ruud Vonk: “Het is toch prachtig dat we de jeugd in Dongen zo een line up kunnen geven”. Thomas Vellekoop en Mike de Ruijsscher knikken instemmend en zien de avonden al voor zich. De muziek van (lokaal) talent, een lichtshow waar je ‘u’ tegen zegt en een paar honderd springende bezoekers.

Kaartverkoop
Ook dit jaar richten de Gentlemen zich op de digitale verkoop. Karin Asselman: “De voorverkoop is van 30 januari tot 6 februari via www.gentlemenofdongen.nl/kaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €4.50 per avond of €12.00 voor alle drie de avonden. Je dient bij het bestellen je leerlingnummer in te vullen. Aan de deur wordt er gecontroleerd op schoolpas om te voorkomen dat het een ‘kinderfeestje’ wordt.

Heb je geen schoolpas? Mail dan naar [email protected].” Matthijs Cuvelier valt in: “Tijdens de avonden is het ook nog mogelijk om kaarten te kopen voor €5.50 per stuk. Zit je op het MBO en wil je toch met je vrienden komen? Neem dan je studentenkaart mee!”

Binnenkort meer!
Wil jij ook op de hoogte blijven van de activiteiten van de Gentlemen, volg ze dan op hun social media kanalen: Facebook, Instagram en Snapchat!
https://www.facebook.com/gentlemenofdongen/
https://www.instagram.com/gentlemenofdongen/?hl=en
Snap: gentlemen-0162

Verder houdt dongen.nieuws.nl je ook op de hoogte van de ins en outs van de Gentlemen of Dongen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen