Alles is erotiek in The Handmaiden

Foto:

Maandag 22 januari vertoont Cinemaclub Dongen “The Handmaiden” in het theater De Volckaert.

De jonge Sokee wordt benaderd door een meesteroplichter om te infiltreren in het huishouden van een rijke vrouw. Daar moet zij als vertrouwenspersoon van de rijke Hideko ervoor zorgen dat deze voor de oplichter, die zich voordoet als graaf, kiest. Op deze manier willen zij aan het fortuin komen van Hideko voordat haar excentrieke vader haar weet te trouwen. Sokee en Hideko krijgen een steeds betere band, waardoor Sokee gaat twijfelen, maar speelt er stiekem niet meer op het afgelegen landgoed af dan wat alle spelers denken?

Regisseur en scenarist Park Chan-Wook heeft met zijn eigen stijl een duistere een erotische psychologische thriller afgeleverd, losjes gebaseerd op de bestseller Fingersmith van Sarah Waters. The Handmaiden is een heerlijke, opwindende en beeldschone thriller over verraad en verleiding, even sensueel als verontrustend. Met onder de oogverblindende oppervlakte een gelaagd verhaal over klasse en identiteit en het spelen van rollen. Over wie je bent in andermans ogen versus wie je zelf wilt zijn.

Aanvang voorstelling 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs  € 6,50 of voor de echte liefhebber: door het kopen van een 10-voorstellingen-kaart voor € 50,00 wordt men tevens lid van de cinemaclub.

Volg ons programma: www.cinemaclubdongen.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen