7.000 euro voor Wensambulance Brabant uit wensvijver AVRI

Foto:

Het was een mooie vrijdagmiddag voor de vrijwilligers van  WensAmbulance Brabant.  Hun organisatie was uitgekozen als doel voor de ‘wensput’ tijdens de prachtige kerstshow van Bloem- en Tuincentrum AVRI.  De klanten wierpen er vanaf half oktober tot de kerst vele muntjes in. Vanmiddag werd de opbrengst bekend gemaakt: € 6.478,26. AVRI eigenaar Frank van der Avoird rondde dit al prachtige bedrag af op € 7.000.

WensAmbulance Brabant vervoert mensen uit heel Brabant en aangrenzende regio’s die niet lag meer te leven hebben en helpt zo om hun laatste wens te vervullen. Gulle giften van sponsors, donateurs, verenigingen en particulieren die WensAmbulance Brabant een warm hart toedragen, maken het mogelijk om dit vervoer gratis aan te bieden.. Riny van der Donk is één van de vrijwilligers. “Ik ben erbij betrokken geraakt toen WensAmbulance in beeld kwam bij het vervullen van de laatste wens van mijn overleden vrouw. Ik vind het een fantastisch initiatief en het is ontzettend dankbaar werk om te doen.”

Ook Bart Damen, de man die bij AVRI ieder jaar de leiding heeft bij het samenstellen van de befaamde kerstshow, kwam via familie in aanraking met WensAmbulance. Voor hem was het dan ook meteen duidelijk wat dit jaar het goede doel zou worden van de jaarlijks terugkerende kerstshow-wensput. “Het werd deze keer echter geen wensput maar een complete wensvijver met een eigen AVRInura watershow” aldus een trotse Frank van de Avoird. “En mede dankzij het feit dat de vrijwilligers van de WensAmbulance meerdere keren aanwezig zijn geweest tijdens de kerstshow om hun goede werk onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek, is er dit jaar sprake van een ongekend grote opbrengst.”

De vrijwilligers van WensAmbulance Brabant waren even sprakeloos toen de cheque met het prachtige bedrag wat ook nog eens door AVRI werd afgerond onthuld werd. “Hiermee kunnen wij 35 laatste wensen vervullen, dit hadden wij nooit durven dromen. Ontzettend bedankt aan alle mensen die hun bijdrage geleverd hebben en natuurlijk aan AVRI. We zijn er superblij mee”

 

Reacties

article
92060
jam
Het was een mooie vrijdagmiddag voor de vrijwilligers van  WensAmbulance Brabant.  Hun organisatie was uitgekozen
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180119/7-000-euro-voor-wensambulance-brabant-uit-wensvijver-avri/
2018-01-19T18:07:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/01/19180700/avricheque.jpg
Nieuws, Zakelijk