CIER Architecten neemt activiteiten over van Roovers en Driessen

Foto:

Begin 2018 heeft CIER ARCHITECTEN de activiteiten overgenomen van Architekten- en Ingenieursburo Roovers en Driessen uit Oosterhout. Het bureau dat actief is in de utiliteitsbouw, onder andere in de zuivel-, vleesverwerkende en voedingsmiddelenindustrie, heeft een grote staat van dienst als ontwerper en adviseur in deze sector.

Met deze overname ontstaan voor CIER ARCHITECTEN mogelijkheden om de diensten uit te breiden en het werkterrein te vergroten. Het bureau gaat daarin nauw samenwerken met de voormalig eigenaar van Roovers en Driessen. John Trommelen van CIER ARCHITECTEN: ,,De advisering aan de bestaande klanten gaan we continueren en waar mogelijk uitbreiden, daarnaast richten we ons op nieuwe opdrachtgevers in de sector”. Collega Peter de Bont vervolgt: ,,Hierbij kunnen wij als breed werkend architectenbureau onze architectonische creativiteit en kennis op het gebied van bouwkunde, wet- en regelgeving en projectmanagement toepassen”.

CIER ARCHITECTEN uit Dongen is al jaren actief als bureau in de utiliteitsbouw, lokaal werden de panden van bijvoorbeeld GFK aan de Middellaan evenals enkele panden aan de Bolkensteeg door dit bureau ontworpen. Van oudsher is het bureau ook actief in de woningbouw. Recente woningbouwprojecten zijn onder andere plan De Hoogt, Plaats J aan de Sint Josephstraat en het project Stoombergh aan de Gerardus Majellastraat.

Reacties

article
91645
Begin 2018 heeft CIER ARCHITECTEN de activiteiten overgenomen van Architekten- en Ingenieursburo Roovers en Driessen
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180117/cier-architecten-neemt-activiteiten-roovers-en-driessen/
2018-01-17T11:05:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/01/17110442/cier.jpg
Nieuws, Wonen, Zakelijk