Party Criminals bij Ut Grote Veurspel

Foto: Party Criminals

Met carnaval in aantocht wordt op zaterdag 27 Januari Ut Grote Veurspel georganiseerd in de Lallerij (‘t Schouw). Dit mag zich met recht DE opwarmer voor carnaval noemen. Dit jaar is het thema “BennieBangBal‘’ ut engste carnavalsfist.

Kapellen
De avond wordt mede mogelijk gemaakt door AVEvent suply en 2Stage Sound & Vision. Net zoals bij alle andere voorevenementen van stichting ‘de Peeënstekers’ dit seizoen wordt de avond traditiegetrouw geopend het winnende nummer van het Grand Gala du Pee. Dit jaar is dat ‘’CV Present!’’.Daarna zullen 5 kapellen uit het Peeënrijk het eerste gedeelte van de avond vullen met hun muzikale klanken. Jeugdhofkapel WOW, Hoe ist?!, de Uitslaopers, Hierzenwedan en de Vrije Tijdrekkers hebben de afgelopen periode hard gewerkt op er een mooi fist van te maken.

Party Criminals
Na deze optredens krijgen we een speciaal langdurig optreden van Fluitje van een Band. De afgelopen maanden hebben ze achter de schermen hard gewerkt aan een fantastische act. Zij presenteren een zeer veelzijdig programma met als klapper op de vuurpijl een Fluitje DJ-act. Hierna is het tijd voor de hoofdact van de avond, dit jaar is dat de Party Criminals. Show, muzikaliteit en geniale humor op één avond!

5 doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een poweract te zien waarvan menig DJ stil wordt. Ut motto van de band is dan ook ‘’Als té gek niet gek genoeg is’’

Pee van ut Jaor
Naast al het muzikale vertier staat er nog een spannende en bijzondere bekendmaking op het programma. De bekendmaking van de Pee van ut Jaor! Welke Pee of Peejerin wordt de opvolger van Lonneke Trip die deze titel vorig jaar ontving?

De zaal gaat op zaterdag 27 Januari open om 20.00 uur en het programma zelf start al om 20.20 uur. Ben er dus op tijd bij zodat je niets hoeft te missen van deze mooie avond. Toegangskaarten zijn voor €9,- te koop bij DA Ingrid, Leijten digitaal & drukken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen