Het Cambreur College, een school waar Dongen trots op mag zijn

Foto:

Op een prominente plek midden in Dongen is het Cambreur College gevestigd. Maar wat gebeurt er eigenlijk achter de gevels van die drie gebouwen? Om antwoord te geven op deze vraag, bieden we u in aanloop naar de Open Dag op 24 januari een inkijkje: we belichten de diverse afdelingen, laten leerlingen aan het woord en tonen wat het Cambreur te bieden heeft.

De tijd staat niet stil en ook het Cambreur College bouwt aan de toekomst. De nieuwbouwplannen liggen klaar, de architectenkeuze gaat beginnen, schooljaar 2020-2021 start in een nieuw schoolgebouw op de oude vertrouwde plek. Dat een betrekkelijk kleine gemeente als Dongen een bruisende middelbare school in haar midden heeft, is niet vanzelfsprekend, maar wel heel bijzonder!

Politici als Sander Dekker, Klaas Dijkhoff en Michel Rog hebben de weg naar het Cambreur inmiddels weten te vinden. Op 15 december was het de beurt aan astronaut André Kuijpers.

Cambreur Class voor groep 7 en 8 op de woensdagmiddagen. Wil je weten wat je kunt verwachten op ‘de middelbare’? Kom dan een masterclass volgen!
www.cambreurcollege.nl

Jesse Pfrommer is naast natuurkundedocent ook voorzitter van de Dongense Zomer- en Winterspelen; het hoofdkwartier van de Spelen is gevestigd in het mavogebouw aan de Bolkensteeg.

Open Dag: 24 januari 2018
Op woensdag 24 januari staan de deuren van het Cambreur College wagenwijd open. Van 16.00 tot 20.00 uur laten onze leerlingen graag zien wat zij tijdens lessen, bij excursies, uitwisselingen, projecten, bezinningsdagen en reizen leren. Op het hoofdgebouw presenteren zich de havo, het vwo en natuurlijk ook de tweetalige afdeling. Gebouw B ontvangt leerlingen die meer voelen voor de praktische opleidingen basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Aan de Bolkensteeg staat het mavoteam klaar om toekomstige mavoleerlingen te ontvangen. Je bent welkom, heel erg welkom!

 

 

 

 

Reacties

article
91152
Op een prominente plek midden in Dongen is het Cambreur College gevestigd. Maar wat gebeurt
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180112/cambreur-college-school-dongen-trots-op-mag/
2018-01-12T13:51:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/01/12144123/cambreuropendag181.jpg
Nieuws