Workshop Antilliaanse muziek voor drummers, gitaristen en zangliefhebbers

Foto: CC0/Creative Commons

Het KunstPodium brengt binnenkort warmte in de wintermaanden door op 4 februari een tropische workshop te geven. Centraal deze dag staan gitarist Willem Hendrikse en zangeres en harpiste Jopie Jonkers.

De hele dag duiken de deelnemers in de Antiliaanse muziek. Willem Hendrikse geeft tijdens de Special onder andere een masterclass over Latin gitaar-rifs. En Jopie Jonkers geeft les in het zingen van Spaans en Papiaments! Verder zijn er ritmische workshops voor drummers waarbij typisch Antiliaanse grooves worden aangeleerd. ‘s Middags komen al deze muzikanten samen in een grote jam.

MAAR ER IS MEER
In het programma is ook een workshop drama van Stéphanie Commeren opgenomen en het Demoteam repeteert onder leiding van Sabien Canton. De dag wordt afgesloten met een lezing van Willem Hendrikse over Antiliaanse muziek en Chopin, die meer gemeen hebben dan u en ik denken… Vervolgens is er een presentatie van alle leerlingen en als grande finale zullen Jopie en Willem een openbaar concert geven!

MEEDOEN?
De prijs voor deze vrolijke en tropische muzikale Special is €27,50 incl. lunch. Het programma start om 10.30 uur en loopt om 14.30 uur ten einde. Daarna vinden vanaf 15.00 uur de hierboven genoemde lezing en het concert plaats. Deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft.
Inschrijven kan tot 18 januari via [email protected], o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en soort instrument/zang, lescode 2073. Wil je alleen naar de lezing en het concert komen, dan hoef je je niet in te schrijven.

 

Reacties

article
91127
Het KunstPodium brengt binnenkort warmte in de wintermaanden door op 4 februari een tropische workshop
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180111/workshop-antilliaanse-muziek-drummers-gitaristen-en-zangliefhebbers/
2018-01-11T13:02:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/01/11130155/gitaar2.jpg
Nieuws