‘Beatrix on Ice’ winnaar FLORIS’HAND Curlingcompetite

Curlingteam Beatrix on Ice is de overtuigende winnaar geworden van de FLORIS’HAND curlingcompetitie bij DongenIce. Dolgelukkig en supertrots namen de mannen van dit team vrijdagavond de imposante beker in ontvangst. Het was het hoogtepunt van een geslaagde en gezellige competitie, die dit jaar voor de vierde keer gehouden is. Met maar liefst 98 teams en zo’n  500 curlers.

Beatrix on Ice speelde de finale tegen de Klein Dongen Hooligans. Tijdens de vorige editie was het team van Baetrix on Ice al geëindigd op de tweede plaats, een bijzonder knappe prestatie dus om dit topniveau een jaar lang vast te houden. En waar een winnaar is, is ook altijd een ‘rode lantaarndrager’. Dat was dit jaar het team Jumbo. Zij eindigden op de 98e plaats. Om de ‘pijn’ wat te verzachten was er voor dit team een leuke ’poedelprijs’. De stemming zat er weer prima in tijdens de finaleavond. Met een DJ en een prachtig optreden van Heavy Hoempa ging het dak er in de winterhuiskamer helemaal van af.

Beste geklede team: Nein, Nein nicht im Arsch
Het team Nein, Nein nicht im Arsch sleepte de rijs voor het best geklede team in de wacht.

Originaliteitsprijs voor ‘Moeite met Loslaten’
Het curlingteam met de veelzeggende naam ‘Moeite met loslaten’ heeft de originaliteitsprijs gekregen. De teamleden, fraai en heel toepasselijk uitgedost als bobsleeteam in gouden pakken hadden  als thema: D’Ice Goud de Beste.

Foto: Facebookpagina Curlingteam ‘Moeite met loslaten’

Bekijk een sfeerreportage van afgelopen vrijdag incl. de curlingfinale in de fotoserie bovenaan dit artikel

Foto’s: Kees Laurijsen

Reacties

gallery
90981
Curlingteam Beatrix on Ice is de overtuigende winnaar geworden van de FLORIS’HAND curlingcompetitie bij DongenIce.
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180107/beatrix-on-ice-winnaar-florishand-curlingcompetite/
2018-01-07T10:30:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/01/07103046/boi.jpg
DongenIce, Nieuws