Sfeervolle presentatie PeeCeeDee 2018

Vrijdagavond vond de presentatie plaats van de gloednieuwe PeeCeeDee met de Dongense carnavalshits van 2018. Voordat dit collectersitem de vrije verkoop in ging presenteerde de top vijf van het 46e Grand Gala du Pee zich op vrijdagavond 5 januari in Café Zaal De Gouden Leeuw.

Tijdens de sfeervolle presentatie lieten alle groepen die op deze CD vereeuwigd zijn, nog een keer live hun nummer horen. Achtereenvolgens waren dat  Pr. CV De Bøxskusz met het nummer ‘Mee Jou’,de Vereniging De Veteraonen (winnaar van de publieksprijs bij het Grand Gala du Pee) met ‘As ‘r bier stroomt dur de Donge,  De Begaojers met ‘Gade Mee’, en ’t Aauw Loof met ‘Geniet ervan’. De presentatie was in handen van Tom Mijnders.

Tot slot ging het dak eraf met het winnende carnavalslied van seizoen 2017/2018, getiteld ‘Ge kunt ok lalle’ door CV Present.  Blaosband De Uitslaopers en Blaoskapel Hoeist? maakten met hun vrolijke noten het feest compleet.

De PeeCeeDee 2018 is verkrijgbaar bij alle voorevenementen van Stichting de Peeënstekers voor de prijs van 5 euro (op=op).

Bekijk een sfeerreportage van de CD presentatie in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen