Kampioenengalerij DDOO toernooi 2017

Foto:

Het jaarlijkse DDOO toernooi wat tussen kerst en nieuw plaatsvond in Sporthal De Salamander is wederom succesvol verlopen en leverde weer vele nieuwe kampioenen op.

Het DDOO toernooi werd dit jaar voor de 24e keer gehouden. De Dongense voetbalverenigingen VV Dongen, DVVC, Olympia ’60 en ONI maakten er een sportief toernooi van.

De organisatie wil  de hoofdsponsor Janssen Accountants en alle toernooi sponsoren alvast bedanken voor hun bijdrage. En dat zijn met name: ANWB Rijopleidingen, van den Bosch Makelaars, Cigo, van Delft Sport, van Dongen Assurantiën Dongen BV, Eco Door, Cafetaria Eethuis van Holst, Hawedo, Janssen Accountants, Leyten, Autoschade Service van Peer, Café de Salamander, IJssalon Smaak, Spijs & IJs, ’t Winkeltje en Trophy Nederland. Zonder alle toernooi en advertentie sponsoren zou deze organisatie niet zo’n grandioos toernooi voor de voetballende Dongense jeugd kunnen houden.

Maar ook dank aan het publiek dat de toernooidagen in grote getalen is komen kijken. Wij hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de voetbalkunsten van deze Dongense jeugd. De voetballers zelf hebben, gezien het vertoonde spel en de plezier dat zij uitstraalden, zonder meer genoten van dit toernooi.
En tenslotte ook dank aan alle medewerkers voor hun bijdrage.

De winnaars van de diverse toernooien zijn:

Woensdag 27 december:
’s morgens JO10 KAA Gent

 

’s middags JO13 SS Lazio Roma


’s avonds JO15 Duitsland

Donderdag 28 december:
’s morgens JO9 FC Köln
’s avonds JO16/17 Zenit

Vrijdag 29 december:
’s morgens JO11 Chelsea

’s middags JO14 Atletico Madrid

’s avonds Leiders Hertog Jan

Zaterdag 30 december:
’s morgens JO8 Den Bosch

’s middags JO12 Olympique Lyon
’s avonds JO18/19 Liverpool

De DDOO commissie wenst iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2018!

Reacties