Marcel van Hattum Dongenaar van het Jaar 2017

Foto:

De stemmen zijn geteld! De afgelopen week stemden de bezoekers van dongen.nieuws.nl massaal op hun favorieten bij de verkiezing voor de ‘Dongenaar van het jaar 2017′. Deze eretitel werd uiteindelijk toegekend aan Marcel van Hattum. Hij kreeg 41% van de stemmen.

Hij ontving de meeste stemmen. In aanwezigheid van ale genomineerden en een groot aantal belangstellenden nam Marcel van Hattum de bijbehorende oorkonde in ontvangst

Maar liefst 1591 stemmen voor de diverse kandidaten kwamen binnen bij dongen.nieuws.nl, die deze verkiezing voor de zevende maal organiseerde. “Het grote aantal stemmen bewijst dat deze titel leeft als nooit tevoren”, aldus Bart van Kerkhof, eigenaar van dongen.nieuws.nl en initiatiefnemer achter deze verkiezing. “Het is een titel die helemaal vanuit de Dongenaren zelf komt, zowel voor wat betreft de nominaties als de stemmen. Het is dus echt de ‘stem van het volk.’

Bloemen waren er ook voor de overige genomineerden Hubert Broeders, René Broeders, Henriëtte van den Hoek en Lisette Veenstra. Laatstgenoemde mocht in haar hoedanigheid als ambassadeur van de Stichting Met je Hart ook een cheque in ontvangst nemen van 175 euro uit handen van Bart van Kerkhof. Dit mooie bedrag was bijeengebracht door de deelnemers aan het dongen.nieuws.nl ballonfiësta dat afgelopen juli plaatsvond.

Op nieuwjaarsdag leest u op dongen.nieuws.nl meer over de verkiezing van de Dongenaar van het jaar met onder meer reacties en argumentaties van stemmers.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen