Inloopavond inrichting omgeving Dr. Willem Dreeslaan

Foto:

Het centrum van Dongen krijgt op steeds meer plekken een nieuw gezicht. De werkzaamheden aan het parkeerterrein bij Binnenhoven zijn bijna klaar; alleen het groen moet nog worden aangeplant. Inmiddels zijn ook de voorbereidingen voor het volgende deelproject begonnen: de Dr. Willem Dreeslaan, het Looiershof, Park Vredeoord, de Nieuwstraat en het Wilhelminaplein.

Denkt u mee?
Aan bureau Kragten is de opdracht gegeven een ontwerp te maken voor dit gebied. Voordat de eerste schetsen op papier komen, willen we graag weten welke suggesties u voor de nieuwe inrichting heeft. Wat functioneert volgens u nu goed en moet vooral behouden blijven en wat wilt u graag veranderd zien? Daarover gaan we graag met u in gesprek. We nodigen u van harte uit om met ons mee te denken op:

Datum: donderdag 14 december 2017
Tijdstip: vrije inloop tussen 19.00 en 21.00 uur
Locatie: De Woonloods, Dr. Willem Dreeslaan 1 in Dongen

Gedurende deze uren kunt u binnenlopen wanneer u dat het beste schikt. In een ongedwongen sfeer kunt u met medewerkers van de gemeente en/of de ontwerper spreken en aangeven wat uw wensen voor dit gebied zijn. Ook is het mogelijk uw wensen aan te geven op een plattegrond of luchtfoto. Bij het maken van een nieuw ontwerp wordt rekening gehouden met de eerder vastgestelde visie op Park Vredeoord en het Wilhelminaplein en de sfeer van de openbare ruimte in de Hoge Ham en op het Looiersplein.

Interviews
Naast het inloopmoment worden er ook interviews gehouden met bijvoorbeeld vastgoedeigenaren van de supermarkten en de exploitanten van de kermis. Ook heeft een bijeenkomst plaats met organisaties en verenigingen die betrokken zijn bij het gebied, zoals Casade, Dongen Promotion, de vereniging van eigenaren van appartementencomplex Hoge Heijninge, Dongen Ice en Oranje Comité Dongen.

Proces
Nadat alle informatie verzameld is, gaat de ontwerper aan de slag. Zodra er een eerste plan ligt wordt een vervolgbijeenkomst gepland. Dan wordt het ontwerp teruggekoppeld aan iedereen die ideeën heeft ingebracht of benieuwd is naar de uitkomst.

Meer informatie
Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op met projectleider Sander Spiering, telefoon 14 0162 (centraal nummer) of e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen