Welke Dongenaar krijgt € 500

Foto:

Het keurmerk 5-sterrenspecialist heeft een spectaculaire actie op poten gezet. Heb je in november of december voor minimaal €500,- bij een 5-sterrenspecialist besteed en registreer je via www.5sterrenspecialist.nl je aankoop, dan maak je kans op €500,- retour! Je maakt tevens kans om een Grohe Sense te winnen.

De actie blijkt een enorm succes, gezien de vele aankopen die dagelijks geregistreerd worden. Er zijn in Nederland inmiddels meer dan 600 keurmerkhouders actief en het ledenbestand van de keurinstantie groeit gestaag.

5-sterrenspecialist heeft een sterke band met Dongen. Niet alleen is het hoofdkantoor er gevestigd, de gemeente kent een flink aantal aangesloten keurmerkhouders. Een 5-sterrenspecialist onderneemt volgens de filosofie “Alles voor een tevreden klant”. Dat geldt uiteraard ook voor het keurmerk zelf. Daarom is besloten om zeker één Dongense consument te laten winnen en € 500,00 euro op zijn of haar bankrekening te storten.

Een extra winnaar speciaal voor Dongen
“In Dongen doen we dingen samen. Dan moet er ook een Dongenaar winnen. We hebben gewoon besloten om een extra winnaar te trekken, speciaal voor Dongen. Het dorp waar we al 17 jaar gevestigd zijn, dragen we een warm hart toe en het is gewoon leuk om ook je eigen dorpsgenoten een extra kans te bieden” aldus directeur Janno Verkooijen.  Begin januari wordt bekend gemaakt welke Dongenaar heeft gewonnen. Deze prijs is een extraatje om iets terug te doen voor de trouwe keurmerkhouders uit Dongen en gaat dus niet ten koste van de winkansen van de andere 5-sterrenspecialisten of deelnemers in de rest van Nederland.

Wil je een aankoop registreren of weten welke bedrijven aangesloten zijn? Kijk dan op https://www.5sterrenspecialist.nl/bedrijven/?p=dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen