Gratis Meet & Greet met Elsa en Olaf tijdens Kerstmarkt Dongen

Foto:

Advertorial Het is een koude en donkere vrijdagavond. Heel Dongen maakt zich klaar voor het hoge koninklijke bezoek dat er morgen gebracht gaat worden. Via een telegram hebben wij mogen vernemen dat zowel Olaf áls Elsa een bezoek komen brengen aan de kerstmarkt in Dongen.

Gratis op de foto met Olaf en Elsa
Elsa en Olaf brengen een bezoek aan JouwFeestwinkel.nl aan de Hoge Ham 103 waar je met ze op de foto kunt. Elsa heeft ook lakeien meegebracht die ook iets geweldigs komen brengen!

Gratis laten Schminken
Bij Pure bodyfashion aan de Hoge Ham 113A Kun je je gratis laten schminken door één van de lakeien: Elsa denkt ook altijd aan alles!

Gratis Frozen Loterij
Naast de 2 leuke activiteiten organiseren Pure Bodyfashion en JouwFeestwinkel.nl ook nog een leuke Frozen loterij met diverse leuke Frozen prijzen. Meedoen is simpel: laat je gratis schminken of kom op de foto met Olaf en Elsa. Je krijgt daarna een gratis lot. Rond 19.00 uur zal Elsa de trekking houden op het pleintje bij Pure Bodyfashion. Daarna zullen Olaf en Elsa nog tot 20:00 uur aanwezig zijn in de feestwinkel.

Op het pleintje heeft Dongen Promotion dit jaar gezorgd voor nog meer sfeer en gezelligheid. Naast onze loterij vind je hier diverse muzikale optredens, een heus kampvuur én diverse drinken- en etenswaren!

Faute outfit nodig?
Zoek je nog een leuke outfit voor de faute meezing party? Loop ook daarvoor gerust eens de feestwinkel binnen en laat je verassen door de vele leuke faute outfits! Nieuw in ons assortiment zijn de welbekende pakken van Opposuits! Leuk voor het feest én kerstavond!

De frozen-activiteiten worden mogelijk gemaakt door Pure Bodyfashion & JouwFeestwinkel.nl. Alle activiteiten zijn gratis!

Rest ons alleen nog te zeggen: geniet van de komende feestdagen en geniet van elkaar en de Kerstmarkt in Dongen!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen