Sinterklaasfilm bij Cinemaclub Dongen

Foto:

Cinemaclub Dongen heeft een nieuw initiatief aan haar activiteiten toegevoegd: een Sinterklaasfilm voor de kinderen. Op woensdag 29 november kunnen kinderen (onder begeleiding) terecht in het theater van de Volckaert voor de spannende film: ‘De club van Sinterklaas: Het pratende paard.’

Wat is er aan de hand?
De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Maar nog voordat ze kunnen ontdekken hoe dit kan, steelt slechterik Jef Vandenare het paard; hj hoopt er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden? Op 29 november kun je dit te weten komen.

De film begint om 15.00 uur en duurt ruim een uur. De zaal gaat al open om 14.30 uur. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol.  Entree is € 4,00, maar daar krijg je ook een consumptie voor. Kom dus allemaal op woensdag 29 november naar het filmtheater in de Volckaert, te bereiken via de hoofdingang van de Volckaert.

Meer informatie: www.cinemaclubdongen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen