Nachtbus gaat vanaf 10 december rijden

Foto:

De nachtbus naar Dongen gaat rijden! Vanaf de nieuwe dienstregeling van Arriva gaan er nachtbussen rijden naar Dongen. Vanuit Tilburg en Breda gaan er bussen komen die in het weekend rond 1.30 uur en 3.00 uur vertrekken naar Dongen. De eerste nachtbussen vertrekken op 10 december aanstaande.

CDA-Fractielid Rob Huijben (foto boven) was altijd al een voorvechter van de komst van de nachtbus naar Dongen. “Wat een goed nieuws! Een jaar naar de petitie krijgen de Dongenaren wat ze willen, en wordt er nachtvervoer geregeld! Wij zijn als CDA vooral blij voor de 850 personen die de petitie hebben ondertekend. De nachtbussen zullen in Dongen stoppen op de haltes Middellaan, Mgr. Schaepmanlaan en Mgr. Nolenslaan.” aldus Huijben.

In november 2016 heeft het CDA een petitie ingediend bij de gemeenteraad met ruim 850 handtekeningen van Dongenaren die graag nachtvervoer zagen naar Dongen. Huijben: “Na de petitie hebben er gesprekken plaatsgevonden in de raad over hoe er het beste nachtvervoer naar Dongen geregeld zou kunnen worden. Het College zag helaas weinig mogelijkheden. Mede door onze lobby heeft de vervoerder Arriva toch besloten om nachtbussen in te gaan zetten. We hopen dat er veelvuldig gebruik zal worden gemaakt van de bussen!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen