Dankwoord Prins Andreo LVII en Adjudant Bas

Foto:

Voor de meeste Peeën en Peeërinnen die zaterdag bij de elf elf viering aanwezig waren, was het zo klaar als een klontje: Wilbert den Boer en Bas Vereggen zouden hun vierde jaar ingaan als Prins Andreo LVII en Adjudant Bas van het Peeënrijk. Tot ieders grote verrassing kwam er echter een ander tweetal tevoorschijn. Frank Snijders en Han den Boer zijn de nieuwe voorgangers in de Peeënrijkse leut.

Graag willen Wilbert en Bas nog een dankwoord uitspreken voor de bijzondere jaren die zij hebben beleefd. Natuurlijk biedt dongen.nieuws.nl hen graag de gelegenheid daartoe:

Dankwoord Prins Andreo LVII en Adjudant Bas

Afgelopen zaterdag hebben wij de scepter overgedragen: Prins Andreo LX en Adjudant Han gaan vanaf nu voorop in de leut in óos schóon en onvolprezen Peejerijk. Beste Peeje en Peejerinnen, gefeliciteerd met jullie nieuwe Prins en Adjudant. Wij wensen de nieuwe hofhouding veel succes en leut toe.

Voor ons is een einde gekomen aan een periode waarin wij het voorrecht hebben gehad om op een heel bijzondere wijze een bijdrage te leveren aan het feest van carnaval. We hebben dit met heel veel plezier gedaan en hebben er met volle teugen van genoten.

We kunnen helaas niet iedereen persoonlijk bedanken, daarom doen we dat via deze weg. Bedankt voor de vele bijzondere momenten die wij mochten meemaken en bedankt voor de steun, hulp en het vertrouwen dat wij de afgelopen jaren mochten ontvangen.

Tot ziens in ’t Peejerijk!

Wilbert en Bas

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen