Een nieuwe Prins voor het Peeënrijk

Het Peeënrijk heeft een nieuwe Prins Carnaval! Prins Andreo LX, in de persoon van Frank Snijders. Samen met zijn nieuwe adjudant Han den Boer  aan zijn zijde gaat hij komend jaar voorop in de leut!

Na drie jaar deze kar te hebben getrokken nemen Prins Andreo LVII en adjudant Bas afscheid van het toneel. Zij zullen beiden overigens nog vaak genoeg gespot gaan worden tijdens de evenementen rond carnaval. De liefde voor dit feest verliezen zij niet.

‘We lere ut nie aaf’
Dat wordt het motto van carnaval in het Peeënrijk komend jaar. In een volle zaal van ‘de Lallerij’ , zoals de feestlocatie van stichting ‘de Peeënstekers’ vanaf nu tot en met carnaval 2018 zal heten, werd de nieuwe hofhouding gepresenteerd.

Naast de nieuwe Prins en adjudant zijn er meer nieuwe gezichten in de Raad van Elf, namelijk Michel Speltie, Roland Snoeren en Vincent Timmermans. Ook zij staan te trappelen om het carnavalsfeest in het Peeënrijk nog leuker te maken.

v.l.n.r. Michel Speltie, Roland Snoeren en Vincent Timmermans

Roy Hoevenaars wordt het nieuwe opperloof (voorzitter van stichting ‘de Peeënstekers’), Antoon Jansen penningmeester en Victor Haagh wordt de nieuwe Kanselier van het Peeënrijk. Het nieuwe opperloof, bedankte de overige vertrekkende leden van stichting de Peeënstekers. Ook zij hebben allemaal hun steentje bijgedragen aan de organisatie. De vertrekkende leden zijn: Jasper Verdaasdonk, Daniël Severijns, Andy van Doorn, Wilbert den Boer en Bas Vereggen.

Na de installatie van de nieuwe hofhouding werd het nog een groot feest in ‘de Lallerij’. Tot in de kleine uurtjes wist feestband Lucky Nine de toegestroomde Peeën en Peeërinnen te vermaken.

Een onderonsje tussen D’n Irste Prins (DIP) en de nieuwe Prins Andreo LX

Peejeploeg 2018: De Bosjesmannen!
Na reeds diverse nominaties in de afgelopen jaren zijn het De Bosjesmannen die zich dit carnavalsseizoen Peejeploeg van 2018 mogen noemen. Een mooie waardering voor hun jarenlange inzet en actieve deelname aan het openbare carnaval in het Peeënrijk. Gefeliciteerd

Foto: Monique Vonk

Komende week, op zaterdag 18 november, is al weer het volgende evenement van stichting ‘de Peeënstekers’, namelijk het Grand Gala du Pee, oftewel het songfestival. Hier wordt de carnavalshit voor het Peeënrijk verkozen. Voor meer info, verkoop toegangskaarten en tijden kijk op www.peeenstekers.nl

Bekijk meer foto’s van de presentatie van de nieuwe hofhouding in de fotoserie bovenaan dit artikel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen