Inschrijving Jeugdsauwel is geopend

Foto: Ad Vonk

Jeugdauwelaars kunnen weer inschrijven om deel te nemen aan de jeugdsauwelmiddag op zondag 4 februari 2018. Heb je zin om mee te doen, ben je niet verlegen, ben je een grappenmaker of een lolbroek?? Pak dan deze uitdaging aan en meld je snel aan. Dit is de middag om te laten zien hoe leuk jouw grappen zijn!

De Dongense Jeugdsauwelmiddag staat bekend om zijn gezelligheid waarbij vele papa’s en mama’s , opa’s en oma’, s ooms en tantes, al vroeg in de zaal zitten om te genieten van de jeugdsauwelaars.

Wil jij ook meedoen….schrijf je dan nu in om aan te kunnen sluiten bij een prachtig team jeugdsauwelaars. Je wordt goed begeleid door mensen die weten hoe het is om in de ton te staan en er worden workshops gegeven om je goed op weg te helpen.

Mini moppentrommel
Denk je nu, ik vind dat allemaal nog een beetje eng om een heel verhaal te houden in de ton, dan is de mini moppentrommel wellicht iets voor jou. Je mag dan wel alles van dicht bij mee maken en (ook achter de schermen) en jij vertelt dan een paar moppen op het podium. Zo kun je leuk kennismaken met het prachtige evenement dat sauwelen heet! Voor meer informatie kun je een mailtje sturen aan [email protected] t.a.v. René Broeders. Hij neemt dan snel contact met je op. Aanmelden kan ook al door het inschrijfformulier te downloaden op www.peeenstekers.nl , uit te printen, in te vullen en retour te zenden aan [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen