Nieuwe website voor NILO Personeelsdiensten

Foto:

NILO Personeelsdiensten heeft zijn website in een nieuw jasje gestoken. “Hiermee zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst” aldus directeur Gerard van Uitert.

De nieuwe website is gemaakt met de nieuwste technieken en daardoor erg gebruiksvriendelijk. www.nilo.nl is een responsive website en daardoor niet alleen op desktop maar ook op tablet of mobiele telefoon perfect te benaderen. Van Uitert: “We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de bezoeker van de website in één oogopslag kan vinden wat hij of zij zoekt. De website is eigenlijk net zoals wij: duidelijk maar zonder poeha. ”

Een blik op de website leert dat daar geen woord van gelogen is. Op de homepage wordt meteen helder waar je moet zijn met je zoekvraag. Actuele vacatures, een aparte doorverwijzing voor werkgevers en een duidelijk aangegeven veld waar je moet zijn om je in te schrijven als werkzoekende. “Je kunt meteen solliciteren en je cv uploaden maar je kunt je ook inschrijven zodat wij een afspraak met je kunnen maken om een en ander door te spreken.”

NILO personeelsdiensten heeft een groot aantal vacatures beschikbaar, voornamelijk in de technische ‘hoek’. “Dat is ons specialisme, maar er zit ook in de tecnische vacatures een grote variatie, denk bijvoorbeeld aan tekenaar/ constructeur of een leerling glaszetter maar ook een robot application engineer of een timmerman. Eigenlijk teveel om op te noemen.”

Uitzendbureau NILO personeelsdiensten is sinds enige jaren gevestigd aan de Tramstraat 51A en viert in 2018 het 20-jarig bestaan. Met vele werkgevers en werknemers uit de regio heeft NiLO in die jaren een hechte band opgebouwd. Gerard weet wel hoe dat komt: “ In de uitzendwereld zie je een paar hele grote, maar daar tussen kunnen wij ons prima staande houden. Veel relaties waarderen onze persoonlijke benadering.”

Er staat dit jaar overigens nog meer te gebeuren voor NILO. Half december verhuist het uitzendbureau van Gerard naar één van de moderne nieuwe kantoorunits die gerealiseerd zijn in de voormalige ABN AMRO bank aan de de Hoge Ham 85. In dezelfde maand fungeert NILO personeelsdiensten het eerst als hoofdsponsor van DongenIce, samen met het bedrijf van Uitert B.V. “je bent als bedrijf onderdeel van de Dongense samenleving en je mag gerust laten blijken dat je daar trots op bent” besluit Gerard.

Bekijk hier de vernieuwde website: www.nilo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen