Feestband De Duckers in het nieuw

Foto:

Iedere zondagochtend zijn de vrolijke klanken van Feestband De Duckers te horen in en rond Café Zalencentrum De Viersprong tijdens de wekelijkse repetitie.. Zo ook afgelopen zondag. Na afloop van deze repetitie was er echter ook nog een speciaal momentje. De bandleden kregen ieder een nieuwe polo uitgereikt in de kleur Duckersgeel.

Achterop de shirts is het nieuwe logo van de band prominent aanwezig en op de mouwen staan de namen van de sponsors die de nieuwe kleding mogelijk gemaakt hebben: Fred en Petra Heijne van De Viersprong en Peter Lammers van het gelijknamig bedrijf in LED verlichting. Als dank werden beide sponsoren door voorzitter Hans van Leijsen letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet Natuurlijk werd er daarna ook nog even geposeerd in de nieuwe kleding.

De Duckers spelen inmiddels in een ruime bezetting al zo’n 28 jaar samen. Daarmee is het de oudste actieve feestband van Dongen, met jaarlijks nog een flink aantal optredens binnen en buiten Dongen. Zelfs het buitenland maakte al kennis met de ‘feestgarantie’ van deze Dongense muzikanten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen