Heerlijk wandelweer tijdens Burendag in de Biezen

Foto: Burendag.nl

Afgelopen zaterdag zorgde het heerlijke weer ervoor dat zo’n 40 wandelaars in alle leeftijden een wandeling door wijk De Biezen maakten. Deze wandeling was door Wijkraad De Biezen uitgezet en liet wijkbewoners langs elf mooie en bijzondere plekken in de wijk lopen.

Bij ieder bijzonder punt was een A4-tje te vinden waarop meer informatie te lezen was over de locatie of het onderwerp. Wist u namelijk dat wij in de wijk een heus klimwandje hebben in een speeltuintje? Of waar de AED van de wijk hangt? De deelnemers van de Burendagwandeling weten het in ieder geval nu wel.

Bij ieder bijzonder punt kregen de deelnemers een stukje van een rebus. Door deze rebus op te lossen maakten zij kans op een DVD-pakket dat beschikbaar was gesteld door Expert Dongen. Alle deelnemers hadden de rebus goed opgelost, maar Carla Hiramans naam kwam uit de digitale hoge hoed als winnaar. Zij heeft inmiddels haar prijs ontvangen.

Wandelen maakt hongerig en daarom hadden de nieuwe eigenaars van Cafetaria De Biezen voor iedere wandelaar een heerlijke frikadel beschikbaar gesteld. Dat dit een goed idee was bleek wel, want elke wandelaar had zijn tegoedbon voor deze snack bij de cafetaria ingeleverd.

Om nog meer mensen te laten genieten van al het moois in onze wijk, heeft Wijkraad De Biezen de wandeling, inclusief de informatie bij de bijzondere punten, online gezet op de website. De wandeling is ongeveer 3,5 km lang en is geschikt voor jong en oud met onderweg voldoende rust- en/of speelplaatsen. U vindt hem op www.wijkraaddebiezen.nl.

Reacties