Kom erbij, samen is leuker!

Foto: Google Streetview

Ontmoet elkaar bij de Heeren van Dongen, op woensdag 27 september van 19.30 tot 22.00 uur ContourdeTwern organiseert samen met Volckaert, de parochie en SWOD op woensdagavond 27 september bij de Heeren van Dongen een avond om mensen met elkaar in contact te brengen.

Want wat is nu leuker dan samen met anderen bezig te zijn met activiteiten waar u zelf veel plezier aan beleeft? Deze avond is voor jong en oud, man én vrouw. Kortom voor elke Dongenaar die anderen wil ontmoeten.

U kunt deze avond kiezen uit vier korte workshops, waarin u actief met één van onderstaande interesses aan de slag gaat.

  • muziek
  • bewegen/wandelen
  • gezelschapsspellen
  • creatief bezig zijn

Het doel van de avond is om in de week van de eenzaamheid op een gezellige en laagdrempelige manier andere Dongenaren te ontmoeten en samen bezig te zijn met hetgeen u zelf erg leuk vindt. Het gekozen interessegebied is hetgeen u bindt.  En wie weet groeien er nieuwe contacten uit voort of worden oude contacten hernieuwd!

De informele en gezellige avond wordt geleid door Roeland Schoots. De avond start om 19.30 uur en eindigt om uiterlijk 22.00 uur. Na de workshops is er volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Doe mee en geef u op bij ContourdeTwern via 0162 314 138 of [email protected] U kunt zich opgeven tot vrijdag 22 september 2017. Meld hierbij uw naam, telefoonnummer en welke workshop uw eerste en tweede voorkeur heeft. De entree is gratis. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Rabobank.  Heeft u problemen met het vervoer, dan kijken wij samen met u naar een oplossing hiervoor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen