Werkzaamheden Bolkensteeg en Beljaartlaan

Foto:

Het fietspad aan de Bolkensteeg krijgt een opknapbeurt. Van 25 september tot 19 oktober is een deel van het fietspad afgesloten. Het gaat om het deel tussen de Gaarde en de aansluiting van het fietspad op de parallelweg ter hoogte van Bolkensteeg 42. Fietsers dienen om te rijden via de Gaarde en de Donk. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. De oversteek van en naar de Beljaart op de Bolkensteeg blijft wel beschikbaar.

Wat gaat er gebeuren?
De tegels op het fietspad hebben last verzakkingen en wortelopdruk. Om de situatie voor de lange termijn te verbeteren wordt de constructie van het fietspad aangepast. De tegels worden vervangen door asfalt. Ook komt er een voetpad naast te liggen.

Werkzaamheden Beljaartlaan
Van 25 tot en met 29 september zijn er (reparatie)werkzaamheden aan de Beljaartlaan. Het gaat om het deel tussen de kruising Beljaartlaan – Bolkensteeg en de rotonde Beljaartlaan – Veenbies. De tijdelijke asfaltlaag (aangebracht voorafgaand aan de woningbouw) wordt vervangen door een definitieve deklaag. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt de Beljaartlaan tussen de Bolkensteeg en de rotonde Beljaartlaan – Veenbies afgesloten voor verkeer. Er wordt om omleidingsroute ingesteld.

Meer informatie
Heeft u vragen over beide projecten? Neem dan contact op met Ruud Jansen, Team Realisatie en Beheer, telefoon 14 0162 of e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen