Life Style Event met modeshows op het Looiersplein

Foto:

Kom op zaterdag 16 september naar het Life Style Event met modeshows op het Looiersplein Ook dit jaar is het weer zover! De dames van Het Bonte Schaep en Maxx Mode hebben de handen weer ineen geslagen en zijn er weer in geslaagd ook dit jaar dit geweldige evenement te laten plaatvinden!

Negen jaar geleden is Het Bonte Schaep begonnen met het organiseren van de 1e modeshow op het Looiersplein. De laatste jaren zijn daar de enthousiaste dames van Maxx Mode bijgekomen en samen zorgen zij ervoor dat dit leuke, jaarlijkse evenement niet meer weg te denken is in Dongen!

Op zaterdag 16 september zal het Looiersplein weer bol staan van modeshows, proeverijtjes en andere presentaties van de leuke lifestyle zaken die Dongen te bieden heeft. Dit alles kan gerealiseerd worden door een goede samenwerking van een groot aantal Dongense ondernemers uit allerlei sectoren. De modeshows zullen weer erg bijzonder zijn dit jaar en zijn om 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Er zullen prachtige herfstkleuren, mooie prints en een enorme diversiteit aan stijlen voorbij komen. Om te laten zien dat de mode voor iedereen draagbaar is, zal er gebruik gemaakt worden van eigen modellen. Dit alles kan onder het genot van een lekker hapje bekeken worden. Ga daarna nog even langs de leuke stands van de lifestyle zaken en u heeft een onvergetelijke middag.

De deelnemende modezaken aan dit leuke evenement zijn: Het Bonte Schaep, Maxx Mode, Bonelle, Pand 44, Stassar, De Zaak van Geert, Kameleon, Van den Assum optiek, De Volle Verleiding en Peter van Rijen.

De delicatessenzaken Kaasland, Bonbons Enzo, de Bourgondier, Tramhalte en Le Monde zullen de lekkernijen die dag verzorgen en de lifestylezaken DA Ingrid, John Flora en Coco zullen zorgen voor een prachtige aankleding en hebben zelf ook nog iets leuks in petto waarvoor het echt de moeite waard is bij hen langs te gaan.

Natuurlijk wordt er gerekend op mooi weer maar ook bij minder weer gaat het event gewoon door!
Alle deelnemers hopen op een grote publieke belangstelling want juist tijdens dit event laat Dongen zien dat er in Dongen echt veel te koop en te beleven is!

Reacties