Aanstaande zondag; Rommelmarkt Dongen-Vaart

Foto:

De laatste zondag van augustus staat weer voor de deur en dit betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse rommelmarkt in Dongen-Vaart. Deze rommelmarkt wordt alweer voor de 42e keer georganiseerd door Prinselijke Carnavalsvereniging de Raore Schutters en is daarmee één van de oudste –en tevens ook gezelligste- rommelmarkten in de regio.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de organiserende vereniging, zodat er ook dit jaar weer een mooie creatie kan worden gemaakt voor de carnavalsoptochten in het Peeënrijk. De markt vindt aanstaande zondag (27 augustus) plaats op het terrein achter café-zaal ’t Karrewiel aan de Vaartweg 112 in Dongen-Vaart. Klokslag 11:00 uur zal de markt haar deuren openen en dit zal duren tot ongeveer 16:00 uur. De entree zal slechts € 1,50 bedragen (kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang).

De rommelmarkt in Dongen-Vaart staat vooral bekend om de gezellige sfeer en het goede weer. Naast de vele kramen zal er een gezellig terras worden ingericht, zodat er onder het genot van hapje en drankje, genoten kan worden van de gebeurtenissen op de markt. Tevens zal er dit jaar weer het bekende enveloppenspel zijn, waar weer diverse mooie prijzen zijn te winnen en is er weer aan de kinderen gedacht!

De leden van de organiserende vereniging zijn er ook dit jaar weer in geslaagd om een prachtig assortiment aan verkoopbare spullen te verzamelen. Hierbij valt te denken aan lampen, boeken, elpees, gereedschap, huishoudelijke artikelen, schilderijen, speelgoed, elektra etc. Dus bent u al jaren op zoek naar dat ene ding? Misschien is het te vinden in Dongen-Vaart.

Haast traditioneel laat het weer zich tijdens de Vaartse rommelmarkt van zijn goede kant zien en de weersvoorspellingen zijn voor dit jaar ook weer prima. De Raore Schutters hopen u allen dan ook aanstaande zondag te mogen verwelkomen in Dongen-Vaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen