Frans Kemmeren wint 33e spelletjesmarathon

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje is de 33e spelletjesmarathon, die georganiseerd werd door spelletjesvereniging De Gamblers afgesloten. Overall winnaar werd Frans Kemmeren die deze titel voor de vierde maal in de geschiedenis voor zich opeiste.

Op maandagavond ging de titel naar Erwin van de Riel, die tot vrijdag aan de leiding bleef in het algemeen klassement. Dinsdagavond werd door Dennis v.d. Heijkant gewonnen. De woensdagavond ging naar Jan Verbunt. Met liefst vijftien punten zette Jan de hoogste score van de week neer. Op donderdagavond pakte Bert Kimenai de titel. De vrijdagavond ging weer naar Kees Huiben. In totaal dus vijf verschillende dagwinnaars. Op woensdagmiddag werd het Midget Golf-toernooi gewonnen door Hanny Kemmeren.

Frans Kemmeren won de marthontitel, zonder een avond te winnen. Op de laatste avond stond hij nog twee punten achter op Erwin van Riel. Erwin scoorde op de laatste avond maar zes punten. Frans kwam uit op tien en passeerde daarmee Erwin op het laatste moment. Wilma Kemmeren wist met een mooie score van elf punten op de laatste avond nog op het podium te komen. Zij had even veel punten als Erwin. Het schuifjesspel wees Erwin als de nummer twee aan. Frans pakte de titel voor de vierde keer en staat nu op gelijke hoogte met Petra van Gils. De week poedelprijs ging naar de Francaise Monette Couleau. De verlootprijzen gingen dit jaar naar Anton Huijbregts, Jos den Boer, Wendy Kemmeren, Wilma Kemmeren en Hans de Jong.

In haar slotwoord bedankte voorzitter Wilma Kemmeren de uitbaters van sportcafé ’t Vaartje voor de fantastische verzorging. Daarna ging zij over tot de prijsuitreiking. Het bleef nog lang gezellig. Reikhalzend wordt al weer uitgekeken naar de 34e marathon.

Einduitslag van de 33e marathon (eerste tien):
Naam punten
1. Frans Kemmeren 51
2. Erwin van Riel 49
3. Wilma Kemmeren 49
4. Hans de Breser 47
5. Jos den Boer 46
6. Vincent .d. Hoef 45
7. Wendy Kemmeren 43
Corné de Bresser 43
9. Anton Huijbregts 41
Wesley Goossens 41

Reacties