Veel activiteiten bij internationaal BBQ-toernooi

Foto:

Ook dit jaar organiseert De Vaartse Hoeve voor de derde keer weer een BBQ contest in Dongen-Vaart in samenwerking met sportcafé ’t Vaartje. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 9 september en zondag 10 september 2017.

Op zaterdag, voor de barbecue wedstrijd, staat de finale van het Europees Kampioenschap “whole Hog” (heel varken) op het programma. Op zondag staat er een internationale wedstrijd op het programma, waaraan het maximale aantal van 36 teams aan deel nemen. Dat dit toernooi populair is blijkt wel uit het feit dat er inmiddels een wachtlijst is van teams, die ook graag zouden willen deelnemen. Op zaterdag begint het geheel om 12.00 uur en op zondag al om 10.00 uur. Je moet er op tijd bij zijn om ook te kunnen proeven. Er zijn activiteiten voor jong en oud in het hele weekend.

Een greep uit het grote aanbod. Er is een springkussen en een tractorbaan. Je kunt er biggen knuffelen en pony rijden. Ook is er de mogelijkheid om de handboog ter hand te nemen. Daarnaast zijn er diverse stands, zoals portret tekenen en klompen schilderen. In kramen worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor bijvoorbeeld het presenteren van een hobby, maar ook voor de verkoop van allerlei zaken. Vorig jaar kon je constateren dat er sprake is van een toenemende publieke belangstelling. Geïnteresseerden voor een kraam kunnen contact opnemen met Astrid of Christiaan Lodewijks (telefoonnummer: 0162-312082). Net als de vorige jaren wordt dit evenement gehouden aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen